top of page

Fapadlók tisztítása

Cacti

Az előre felületkezelt faanyagok speciális ápolást igényelnek, célunk az általunk beépített padlók nyomonkövetése, karbantartása, ügyfeleinkkel hosszútávú kapcsolat kialakítása.

Magyarországon egyedülálló technológiával hatékonyan de kíméletesen végezzük kül- és beltéri faburkolatok mélytisztítását, majd olajozását. Gépünk legfőbb előnye, hogy elvégezhető vele a kefélt, strukturált, színezett svédpadlók felújítása, a felület megőrzésével.

 

A rendszer megoldást nyújt konyhai szennyeződések, festékmaradványok, és az évek során felgyűlt szennyeződések (pl. bejárati ajtónál) eltávolítására. Így a zajos, poros, időigényes csiszolás időben kitolható, a kiválasztott design felület hosszú évekig megőrizhető.

Kültéren megszüntethető a gyakran gondot okozó moha és gomba, illetve a régi olaj- és festékmaradványok. Az elszürkült fa felfrissül, visszanyeri eredeti színét és olajozással kiegészítve hosszú védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen. Az általunk használt tisztítószer teljesen környezetbarát, így semmilyen veszélyt nem jelent a kerti növényzetre.

bottom of page