Fapadlók tisztítása, ápolása

 

Az előre felületkezelt faanyagok speciális ápolást igényelnek, célunk az általunk beépített padlók nyomonkövetése, karbantartása, ügyfeleinkkel hosszútávú kapcsolat kialakítása.

Magyarországon egyedülálló technológiával hatékonyan de kíméletesen végezzük kül- és beltéri faburkolatok mélytisztítását, majd olajozását. Gépünk legfőbb előnye, hogy elvégezhető vele a kefélt, strukturált, színezett svédpadlók felújítása, a felület megőrzésével.

 

A rendszer megoldást nyújt konyhai szennyeződések, festékmaradványok, és az évek során felgyűlt szennyeződések (pl. bejárati ajtónál) eltávolítására. Így a zajos, poros, időigényes csiszolás időben kitolható, a kiválasztott design felület hosszú évekig megőrizhető.

Kültéren megszüntethető a gyakran gondot okozó moha és gomba, illetve a régi olaj- és festékmaradványok. Az elszürkült fa felfrissül, visszanyeri eredeti színét és olajozással kiegészítve hosszú védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen. Az általunk használt tisztítószer teljesen környezetbarát, így semmilyen veszélyt nem jelent a kerti növényzetre.

1/3